Lukić: Očekujem plasman na Evropsko prvenstvo

Fudbaler mlade reprezentacije Srbije Saša Lukić smatra da su 'Orlići' ostvarili važna tri boda protiv Makedonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Izvor: SM

Petak, 06.10.2017.

18:41

Lukić: Očekujem plasman na Evropsko prvenstvo
Starsportphoto

Izabranici Gorana Đorovića su u gostima sa 2:0 pobedili Makedoniju, golovima Saše Lukića u 22. i Andrije Živkovića u 37. minutu.

"Veoma važna tri boda, dobro smo otvorili utakmicu i već u prvom poluvremenu poveli sa 2:0. U tom prvom delu smo ispoštovali sve dogovoreno u svlačionici. U drugom nije bilo baš najbolje, malo smo se povukli. Ipak, zaslužena i mnogo bitna tri boda. Idemo dalje, sledi utakmica sa Rusijom u utorak (18.00)", istakao je Lukić.

Iako je da je zadovoljan svojom igrom, ali da ne želi sebe da ističe, pošto je najvažnija pobeda državnog tima.

"Zadovoljan sam partijom, ali nikad sebe ne ističem, najbitnije je da je Srbija pobedila i da u dobrom raspoloženju čekamo Ruse. Sigurno da sam srećan i zbog gola i zbog dobre igre cele ekipe. Naravno da Srbija uvek ima najviše ciljeve, tako da očekujemo plasman na Evropsko prvenstvo, iako je grupa teška sa dosta dobrih rivala. Videlo se to i u Skoplju, nije bila uopšte laka utakmkca, jer Makedonija ima odličnu reprezentaciju",

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: