"Profesor" Beli se polako vraća (VIDEO)

Nemanja Bjelica odigrao je u četvrtak veoma dobru partiju u pobedi Minesote nad šampionima NBA lige Golden Stejt Voriorsima.

Izvor: PT

Petak, 06.10.2017.

14:55

Getty Images

Krilni igrač Timbervulfsa tokom većeg dela meča bio je odličan na oba kraja terena, a pred kraj je ispogađao neke važne šuteve van linije 6,75.

Bjelica, koji je u martu doživeo težu povredu stopala zbog kojeg je propustio ostatak NBA sezone i Evrobasket, polako se vraća u formu i svakako da raduju njegove dobre partije.

Ipak, ono što ne raduje jeste nešto lošiji protok lopte u napad u Minesote i to ne zbog Belog, već zbog nekoliko "privatnika" koliko poseduje Minesota.

Iako su dobili Golden Stejt, Tom Tibodo moraće da radi još da radi na uigravanju ekipe i nadamo se da će Bjelica zaraditi više prostora u ovakvoj ekipi Timbervulfsa.

Beli je utakmicu sa aktuelnim šampion završio sa 11 poena (4/7), četiri skoka, dve asistencije i jednom ukradenom loptom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: