Zvanično – Inijesta do kraja karijere u Barseloni!

Fudbaler Barselone Andres Inijesta produžio je ugovor sa tim klubom, koji podrazumeva da će na stadionu Kamp Nou ostati do kraja igračke karijere.

Izvor: B92

Petak, 06.10.2017.

13:46

Zvanično – Inijesta do kraja karijere u Barseloni!
Getty Images

Inijesti je do sada važeći ugovor isticao na kraju sezone, a novim ugovor stavio je tačku na spekulacije da bi mogao da napusti Barselonu.

Andres Inijesta je u katalonski klub stigao sa 12 godina, 1996, za prvi tim je debitovao 2002. godine i do sada je osvojio 28 trofeja.

On je osam puta bio šampion Španije, osvojio je i pet trofeja u Kupu kralja i šest u Superkupu Španije. Inijesta je četiri puta podizao trofej u Ligi šampiona, dva puta u Uefa Superkupu, a sa Barselonom je i tri puta bio klupski prvak sveta.

Inijesta je do sada odigrao 633 utakmice u dresu Barselone i postigao 54 gola.

Jedan od najboljih veznih igrača u ovom veku pre tačno 21 godinu debitovao je za Barselonu za igrače do 14 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: