Ivanović: Pokazali smo, mesto nam je na Mundijalu

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović kaže da su svi igrači fizički spremni i da su za Austriju maksimalno motivisani.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 05.10.2017.

20:23

Ivanović: Pokazali smo, mesto nam je na Mundijalu
Getty images

On je dodao i da je ekipa prinudno morala da se prilagođava na brojne rotacije i promene u odbrani prethodnih meseci.

"Nemam šta mnogo da dodam na selektorove reči. Svi smo fizički spremni, Imamo neke problemčiće, ali svi smo motivisani i jedva čekamo da utakmica počne. Napravili smo smenu generacija i pokazali smo da nam je mesto na Svetskom prvenstvu. Ovakve utakmice nose pritisak, ali smo spremni i na to. Ovaj meč može da bude presudan, ali je to lakše reći nego uraditi. To je jedina istina", kaže Ivanović.

Srbija je od početka priprema promenila nekoliko štoperskih tandema iz različtiih razloga. Dobre partije su preporučile Nemanju Milunovića, a pozvan je i Miloš Veljković.

"Primorani smo to. Ima mnogo kvalitetnih igrača na svojim pozicijama, a upravo je to naša prednost. Momci koji budu igrali u poslednjoj liniji daće sve od sebe da sačuvaju mrežu", jasan je kapiten Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: