Bobi se pokazao na startu, Rade iskoristio minute

Srpski košarkaši Boban Marjanović i Rade Zagorac jedini su bili na NBA parketima prošle noći, pošto Nikola Jokić nije igrao za Denver.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.10.2017.

08:28

Bobi se pokazao na startu, Rade iskoristio minute
EPA/ERIK S. LESSER

Marjanović je odigrao solidan meč u porazu svog Detroita od Šarlota rezultatom 108:106, a Bobi je za 11 minuta postigao 5 poena i imao 7 skokova.

Međutim, srpski reprezentativac teško će do pozicije startnog centra jer je to mesto rezervisano za Andrea Dramonda koji je meč završio sa 16 poena i 15 skokova. Njega je ispratio Bredli sa 14 poena, jednim više od Herisa.

Hornetsi su slavili zahvaljujući sjajnoj trećoj deonici koju su dobili sa 35:16, pa su tako nadoknadili minus od 18 poena sa poluvremena.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Malik Monk sa 19, poen manje dodao je Lemb, a dvocifren je bio i Frenk Kaminski sa 13. Zagorac na debiju za Memfis nije uspeo da se upiše u strelce, ali je u drugom meču postigao svoje prve poene u najjačoj ligi sveta. Grizlisi su savladali Filadelfiju sa 112:90, nekadašnji kapiten Mege je u finišu dobio 9 minuta i sasvim solidno ih je iskoristio – 2 poena, 2 skoka, 3 asistencije.

‘Grizlije’ je do trijumfa predvodio Brendan Najt sa 16 poena, Herison je postigao koš manje, a Džamal Grin se zaustavio na 11 poena.

U poraženom sastavu nije bilo Darija Šarića, dok su najbolji kod Siksersa bili su Kovington sa 13, Okafor sa 14, odnosno Redik sa 11 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: