Veličković: Pobijte se malo, pa šetaju do koša!

Kapiten Partizana Novica Veličković nije bio zadovoljan izdanjem svog tima na utakmici protiv Mornara i bio je ljut na saigrače tokom tajm-auta.

Izvor: MLJ

Sreda, 04.10.2017.

20:18

Veličković: Pobijte se malo, pa šetaju do koša!
YTSS / Best*HD*Sport

Partizan je poražen od Mornara u Topolicama u Baru sa 83:81, košem Brendisa Rejli-Rosa u poslednjoj sekundi meča.

Tokom meča su crno-beli gubili i sa skoro 20 poena razlike do kraja su uspeli da stignu prednost Mornara, nisu smogli snage za preokret, a Veličković je bio nezadovoljan koliko lako protivnici dolaze do koša.

"Gde je energija, 'ej bre?! Šta je ovo?! Pobijte se malo, pa šetaju do koša, 'ajde bre!", rekao je kapiten Partizana tokom pauze. Trener Miroslav Nikolić je takođe imao svojih zamerki na igru svojih košarkaša rekavši da samo bace trojku i da ih posle nije briga, a da on potom preuzima odgovornost.

Partizan posle poraza u Baru ima dve izgubljene utakmice iz isto toliko mečeva jer je prethodno izgubio i od MZT Skoplja sa 92:89.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: