Otkriveno: Kako je Ibra zamalo završio karijeru

Bivši trener Zlatana Ibrahimovića otkrio je kako je umalo švedski fudbaler odustao od fudbala.

Izvor: B92

Utorak, 03.10.2017.

21:19

Otkriveno: Kako je Ibra zamalo završio karijeru
Foto: Gettyimages

Sadašnji napadač Mančester Junajteda imao je impresivnu karijeru u Ajaksu, Interu, Baseloni, Juventusu, PSŽ, ali je kao 15-godišnjak želeo da odustane od najvažnije sporedne stvari na svetu.

"Nije imao više volju da igra. Kao psiholog sam razgovorao s njim, želeo je da šutira, nije mu išlo i to mu je predstavljalo problem. Imali smo veliko poštovanje jedan prema drugome, a posle tog razgovora odlučio je da će da nastaviti igrati.Otišao je u Malmo i započeo veliku karijeru. Drago mi je da sam barem malo uticao na njegovu karijeru", otkrio je tadašnji trener Malmea Džoni Giljenso.

Trener Ola Gaštad otkrio je tajnu njegove sjajne tehnike

"Posle utakmice vraćao bi se kući i igrao s momcima na ulici. Utakmica bi bila u subotu, a on bi u nedelju igrao u Rosengardu. Mislim da je to tajn njegove sjajne tehnike, ali uspešne karijere”.

Ibra je u prošloj sezoni odigrao 46 utakmica u svim takmičenjim i postigao 28 golova, osvojivši tri trofeja – Komjuniti Šild, Liga Kup i Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: