Kavani o sukobu s Nejmarom: Sve smo rešili

Fudbaler Pari Sen Žermena Edinson Kavani rekao je da su nesuglasice između njega i Nejmara rešene i dodao da su tenzije između njih "napumpali" mediji.

Izvor: SM

Utorak, 03.10.2017.

17:04

Kavani o sukobu s Nejmarom: Sve smo rešili
Getty Images

Navodna svađa između dve zvezde francuskog kluba počela je kada je Kavani uzeo loptu Nejmaru i šutirao penal protiv Liona, ali je Brazilac promašio.

Na istoj utakmici i kod izvođenja jednog slobodnog udarca istiigrači su se se zakačili, a Dani Alves uzeo je loptu i dao je najskupljem igraču sveta.

Takođe se pisalo i da je Kavani navodno odbio ponudu kluba da za milion evra prepusti Nejmaru izvođenje penala.

"Takve stvari se dešavaju u fudbalu i postanu, kao, veliki problem, iako svi znamo da nije, već je samo prenapumpano. To se sve reši u svlačionici, svaki problem ima rešenje, sada je sve u redu. Najvažnije da se svi borimo za isti cilj", rekao je napadač PSŽ, prvi strelac Lige 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: