"Morate mnogo bolje da gledate na Ronaldovu igru"

Golman Real Madrida Kejlor Navas rekao je da je njegov timski kolega odličan u svim aspektima, a ne samo u postizanju golova.

Izvor: PT

Ponedeljak, 02.10.2017.

22:29

Getty Images

Najbolji igrač sveta za prošlu godinu još nije postigao gol u Primeri, ali je prvih pet mečeva propustio zbog suspenzije.

Madriđani su sa 2:0 pobedili Espanjol u sedmom kolu španskog prvenstva, a Ronaldo je učestvovao kod prvog pogotka kada je asistirao Isku.

"Ronaldo je dobar, odigrao je odlično. Asistirao je Isku i konstantno je učestvovao u igri tako što je dobacivao igračima. Bio je odličan i u defanzivi, tako da morate bolje da ga analizirate", rekao je Navas, a potom i dodao.

"Njegova partija tokom ovog meča bi trebalo da se računa kao da je postigao gol. Ljudi pokušavaju da pronađu problem kada ne postigne gol, ali uvek pogodi kada je najvažnije", dodao je Navas.

Kristijano Ronaldo je ove sezone postigao pet golova u svim takmičenjima, od čega je četiri ostvario u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: