"Bolji treninzi u petlićima nego kod Ančelotija"

Holandski fudbaler Arjen Roben kritikovao je sada već bivšeg trenera minhenskog Bajerna Karla Ančelotija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.10.2017.

12:35

EPA/ANDREAS GEBERT

Ančeloti je pre nekoliko dana dobio otkaz u bavarskom gigantu zbog loših rezultata, a potom se pojavila informacija da su mu glavne zvezde tima otkazale poslušnost.

Navodno su Roben, Frank Riberi, Tomas Miler, Džerom Boateng i Mats Humels obavestili upravu da nešto ne valja i tražili da italijanski stručnjak bude otpušten.

Holanđanin je otišao najdalje i javno kritikovao nekadašnjeg trenera Milana, Real Madrida, Pari Sen Žermena i mnogih drugih.

"Bolji su treninzi kod mog sina u petlićima nego kog Karla Ančelotija", rekao je Roben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: