Lalatović: Sramotan start, slomio mu je nogu!

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović potvrdio je da je njegov igrač Ognjen Mudrinski doživeo prelom noge u meču sa Partizanom.

Izvor: AK

Nedelja, 01.10.2017.

21:03

Lalatović: Sramotan start, slomio mu je nogu!
Foto: StarSport

Mudrinski se povredio desetak minuta pre kraja derbija u Humskoj nakon klizećeg starta Evertona Luiza sa leđa.

Brazilac je dobio žuti karton, a Lalatović je odmah pobesneo zbog ovog starta urlajući pored aut linije: "Slomio mu je nogu!"

"Ne volim da komentarišem igrače drugog tima, ali Everton mora da pripazi na svoje ponašanje. Slomio je nogu momku. Ovakav start sa leđa je sramota. To je znak da mu nedostaje sportska disciplina. Mudrinski je moj jedini špic igrač. Naš gazda ga je platio 200.000 evra. Znam da Everton nije to namerno uradio, ali nije ispao fer-plej igrač. To njegovo ponašanje i takav start, to mi je zasmetalo. Ovo je drugi igrač Čukaričkog koji je na ovom stadionu u poslednjih godinu dana zadobio tešku povredu. Na Mudrinskog sada sigurno neću moći da računam od šest do osam meseci", rekao je Lalatović posle utakmice u Humskoj.

Partizan i Čukarički su remizirali bez golova, a najbliži pogotku bio je upravo Mudrinski, koji je pogodio prečku u prvom poluvremenu.
Foto: StarSport
"Znali smo da nas čeka jako teška utakmica. Ja jako cenim ovaj tim Partizana. Mislim da imaju, pogotovo u fazi napada, individualni kvalitet koji jednim potezom može da reši utakmicu. Ono što je danas bilo jako bitno je da smo ušli dobro u utakmicu, tokom svih 90 minuta smo taktički jako dobro odradili. Udvajali smo Tavambu, koji izuzetno jak igrač. Rekao sam igračima da ne idemo u duel, nego da budemo blizu njega, samo da ne oseti igrača na ledjima. Oni su to ispoštovali. Jako dobro smo vršili pritisak na sredini terena, na njihova dva zadnja vezna igrača. Osvajali smo dobro prostor iz ledja... Imali smo dve šanse, Mudri je pogodio prečku, a (Asmir) Kajević sa pet metara promašio loptu. Nismo uspeli da damo gol, a Partizan nije imao neke dobre šanse. ovo je najrealniji rezultat", rekao je trener Čukaričkog.

Navijači Partizana nisu bili zadovoljni igrom svoje ekipe, a posle utakmice začuli su se zvižduci i povici: "Đukiću odlazi".

"Vidim da je publika nezadovoljna, ne treba biti nezadovoljan. Partizan je ušao u Ligu Evrope. Zvezda je izgubila, a Partizan je igrao nerešeno. Ima još dosta da se igra. Ne treba dramiti i praviti ovakve scene. Đukić je sjajan stručnjak. Ima kvalitet, treba pustiti da radi. To govorim zbog ove situacije. Drugi ste, Zvezda ne beži puno, kada se podele bodovi ništa to nije strašno", rekao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: