Održano međunarodno prvenstvo u atletici mladih

Na Gradskom stadionu u Jagodini održano je šesto međunarodno prvenstvo u atletici.

Izvor: B92

Subota, 30.09.2017.

23:22

Održano međunarodno prvenstvo u atletici mladih
Foto/Tanjug

Na ovom takmičenju učestvovalo je 250 takmičara od sedam do 17 godina iz Srbije, Bugarske, BiH, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske.

Prvenstvo je otvorio bivši atletski as i visoki funkcioner Atletskog saveza Srbije Dane Korica.

Reč je o takmičenju, koje se dve godine nalazi u kalendaru Evropske atletske federacija i Atletskog saveza Srbije kao jedina medjunarodna priredba u Evropi koja se održava na šljaci, izjavio je Tanjugu direktor takmičenja Ljubiša Gajić.

Prvenstvo je bilo finale serije mitinga pod geslom "Kad nema tartana..." pod pokroviteljstvom Atletskog saveza centralne Srbije, potsetio je Gajić.

Prvenstvo su pratili i pobednicima delili medalje i diplome, uz Koricu, i bivši atletski asovi Jugoslavije i Srbije: Predrag Križan, Saša Stojilović, Marina Filipović, Djani Kovač, Dragan Zdravković.

Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Skupštine grada Jagodine i u organizaciji Atletskog kluba "Vožd" iz Jagodine, a pratilo ga je oko 500 gledalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: