Zvanično – Agasi sa Novakom i u 2018.

Andre Agasi biće glavni trener Novaka Đokovića i u narednoj sezoni, zvanično je potvrdio PR tim našeg tenisera.

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2017.

16:00

Zvanično – Agasi sa Novakom i u 2018.
Foto: Getty images

Tako je samo ozvaničeno ono što je Đoković najavio pre nekoliko meseci kada je saopštio da je završio sa nastupima u 2017.

Legendarni američki teniser biće na celu stručnog štaba u kojem su još Argentinac Ulises u ulozi fizioterapeuta i Italijan Marko Paniki, novi kondicioni trener.

Ostalo je još samo da se reši pitanje drugog teniskog trenera, čime će biti kompletirana ekipa za 2018. godinu.

Đoković je proteklih dana boravio u Beogradu, gde je sproveo deo kondicionih priprema sa članovima tima, kako bi što spremniji dočekao period kada će moći da krene i sa teniskim treninzima.

Oporavak od povrede lakta zbog koje je srpski as završio sezonu posle Vimbldona i dalje traje, a procena je da će prvi turnir u narednoj godini odigrati u Australiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: