Van Gandi: Bobija niko neće moći da zaustavi

Reprezentativac Srbije Boban Marjanović mogao bi ove godine da ima mnogo veću ulogu u Detroitu nego prošle sezone.

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2017.

09:00

Van Gandi: Bobija niko neće moći da zaustavi
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Marjanović nije mnogo igrao u redovima Pistonsa, ali je nakon završetka sezone trener Stiv Van Gandi istakao da bi mogao da dobije mnogo veću minutažu.

To je 58-godišnji trener potvrdio i na zvaničnom predstavljanju ekipe pred nove izazove.

"Kada je na parketu, Boban Marjanović bi mogao da bude jedan od igrača koje je najteže čuvati u napadu", rekao je Stiv Van Gandi.

On je u dresu Detroita bio na "Danu za medije" gde je slao poljupce navijačima.

Miloš Teodosić je na predstavljanju Klipersa bacao svoja prepoznatljiva dodavanja, dok su i ostale ekipe imale "Media day".

Nikola Jokić, se prepoznatljivo "glupirao", posle čega je izjavio da je dobio stotine poruka mržnje posle finala Evrobasketa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: