Vujoševiću amputiran prst na nozi

Dušku Vujoševiću amputiran je domali prst na levoj nozi zbog gangrene, potvrdio je za "Blic".

Izvor: B92

Sreda, 20.09.2017.

15:43

Vujoševiću amputiran prst na nozi
Starsportphoto

Vujošević je pre nekoliko dana podvrgnut operaciji, pošto je nakon povrede prebačen iz Slovačke na VMA, ali se situacija nije dovoljno poboljšala terapijama u hiperbaričnoj komori.

Trofejni košarkaški trener godinama boluje od dijabetesa, a poslednjih meseci je to kulminiralo gangrenom.

"Operaciju je izveo doktor Lazar Delić, na Drugoj hirurškoj klinici Kliničkog centra Srbije. Moralo je tako, jer se gangrena ne leči, već samo lokalizuje, što je tretmanom hiperbarične komore i učinjeno. Još jednom, hvala doktorima na brizi, mnogo su mi pomogli da se gangrena ne proširi na ostali deo noge", rekao je Vujošević za "Blic".

Vujošević trenutno obavlja funkciju selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i nekoliko puta je ponovio da bi vodio ekipu "bez jedne noge".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: