Tošićev autogol, "Penaldo" i Ramosove makazice

Liverpul je gubio, preokrenuo pa izgubio prednost, Duško Tošić je dao autogol, a Serhio Ramos je pogodio makazice, Siti je demonstrirao moć, a Ronaldo klasu.

Izvor: B92

Sreda, 13.09.2017.

22:52

Tošićev autogol,
Getty Images

Sve to i još više viđeno je u osam utakmica četiri grupe E, F, G i H Lige šampiona.

Holanđani već neko vreme nisu opasan faktor u Ligi šampiona. Na to je podsetio Mančester Siti sa 4:0 protiv Fejenorda u Roterdamu.

Građani su kroz poznati lučki grad protutnjali još u prvom poluvremenu u kome su dali tri gola Fejenordu. Stouns, Aguero i Gabrijel Žesus su već do 25. minuta obezbedili munjevitih 3:0, a da bi u drugom poluvremenu Stouns posle dodavanja De Brujnea samo potvrdio već sigurnu pobedu mančesterskih plavih.

Dva gola glavom Stounsa, jedan posle lepe akcije i dodavanja Vokera za Aguera i još jedan uz malo sreće za Žesusa, sasvim dovoljno da "Građani" mirni mogu kući. Real Madrid je u laganom ritmu slavio sa 3:0 protiv APOELA. Dva gola je dao Portugalac Kristijano Ronaldo. Prvi put u 12. minutu na asistenciju Gareta Bejla.

Navijači Barselone Portugalca često vole da zovu "Penaldo", a posle 51. minuta dobili su jedan izgovor za to.

Ronaldo je posle penala u 51. minutu postao jedini u istoriji sa 12 datih penala u Ligi šampiona. Zanimljivo je da jedan gol manje ima Lionel Mesi.

Serhio Ramos je treći gol Reala dao u 63. minutu kada je Serhio Ramos pogodio makazice. Duško Tošić bio je jedini "strelac" za Porto u pobedi njegovog Bešiktaša 3:1. Srpski igrač je postigao auto-gol u 21. minutu i to je bio jedini pogodak koji je Porto imao. Do tada je Bešiktaš već vodio, a kasnije je samo povećao vođstvo.

Sevilja je bila na dobrom putu da pobedi Liverpul. Sve je krenulo kako treba kada je Ben Jeder pogodio u petom minutu. Izjednačio je Firmino u 21. minutu, preokrenuo Salah u 37. a Liverpul nije iskoristio momentum da dođe do pobede.

Momci Jirgena Klopa su kapitulirali u 72. minutu gol je postigao Korea, a posle crvenog kartona Gomešu, 'Redsi' su igrali sa igračem manje u nadoknadi vremena. Sačuvali su mrežu, a do kraja je ostalo 2:2.

Slovenački Maribor je došao do velikog boda protiv Spartaka iz Moskve 1:1 nakon meča koji će ostati obeležen tučom između navijača Maribora i policije.

Prošlogodišnji polufinalista Monako je odigrao 1:1 sa Lajpcigom, Šahtjor je slavio protiv Napolija sa 2:1, a Totenhem protiv Borusije sa 3:1 uz dva gola Harija Kejna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: