Ronaldu hlađenje, Mesi povukao sudiju i dobio žuti

U fudbalu vrhunski igrači uživaju određenu vrstu kredita kod arbitara. Lionel Mesi je pokazao da ima kredita na meču protiv Juventusa u Ligi šampiona.

Izvor: MLJ

Sreda, 13.09.2017.

17:30

Ronaldu hlađenje, Mesi povukao sudiju i dobio žuti
Getty Images

Argentinac je protiv Juventusa mahao prema Damiru Skomini rukom pokazujući da Miralem Pjanić treba da dobije žuti karton posle starta nad njime.

Umesto toga, Skomina je izvadio žuti karton, pokazao ga Mesiju zbog priče i iskontrolisao situaciju.

Međutim, na snimku se može videti i da je Mesi povukao slovenačkog arbitra pre nego što je dobio karton. Kristijano Ronaldo je zbog sličnog prestupa pre mesec dana dobio pet mečeva suspenzije na utakmici Superkupa protiv Barselone. Portugalac nije povukao, već gurnuo sudiju i Kraljevska fudbalska federacija u Španiji je bila neumoljiva pa nije vredela ni žalba "Kraljevskog kluba".

O sankciji Argentinca u utorak nije bilo reči, pa navijači najvećeg rivala Barselone, Real Madrida veruju da je to odraz protekcije koju Mesi uživa u evropskim fudbalskim okvirima.

Barselona je pobedila Juventus sa 3:0, a Mesi se upisao u strelce protiv prošlosezonskog finaliste Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: