Donald: Nema opuštanja protiv Belorusa

Crvena zvezda sutra od 21.05 na stadionu „Rajko Mitić“ igra prvu utakmicu u H grupi Lige Evrope protiv beloruskog BATE Borisova.

Izvor: N.Ð.

Sreda, 13.09.2017.

14:38

Donald: Nema opuštanja protiv Belorusa
Foto: Starsport

Mičel Donald, kapiten Crvene zvezde, bio je veoma opušten uz razgovoru s novinarima, ali tvrdi da on i saigrači neće imati isti pristup i kada počne meč sa Belorusim.

“Nema razloga da budemo napeti, ali daleko od toga da ćemo biti opušteni kada počne utakmica. Osećamo se dobro – to je najpreciznija konstatatcija. Nije teško biti motivisan i fokusiran kada su u pitanju ovakvi mečevi. Pričamo međusobno, analiziramo timove protiv kojih igramo I imamo mnogo samopouzdanja. Nismo opušteni, iako možda tako izgledamo” rekao je Donald.

Donald ističe pozitivnu atmosferu u timu pred start u Ligi Evrope.

“Tri godine sma ovde, zadovoljan sam kako sada izgleda i tim i igra. Atmosfera je sjajna, najviše zahvaljjujući treneru Milojeviću. Znamo da nas čeka težak meč, to je samo jedan od teških u Ligi Evrope. BATE je ozbiljna tim, koji ima mnogo iskustva. Očekujem pun stadion, verujem da ćemo svi biti pozitivni“, rekao je Donald.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: