B92: Partizan pregovara sa Bojanom Krkićem

Beogradski Partizan nalazi se u pregovorima sa napadačem Stouk Sitija Bojanom Krkićem, nezvanično saznaje B92.

Izvor:

Subota, 26.08.2017.

15:00

B92: Partizan pregovara sa Bojanom Krkićem
Getty Images

Nekadašnja velika nada Barselone, kojoj je otac rođen u Paraćinu, nalazi se u drugom planu kod menadžera Marka Hjuza koji nastavlja da dovodi napadače u letnjem prelaznom roku.

Prema našim saznjanima, crno-beli nisu jedina ekipa koja želi dvadesetšestogodišnjeg napadača jer je i nekoliko timova, učesnika Lige šampiona, zainteresovano za njegove usluge.

Krkić je prošao sve mlađe kategorije katalonskog kluba, da bi od 2007. do 2011. sakupio nešto više od 100 nastupa i 30 pogodaka za prvi tim 'Blaugrane'.

Međutim, nije uspeo da se izbori za startnu postavu pored paklene konkurencije, pa je otišao u Romu. U Rimu se nije proslavio, usledila je pozajmica u Milan, odnosno Ajaks, pre nego što je 2014. stigao na 'Britaniju'.

Prošlu sezonu proveo je u redovima bundesligaša Majnca.

U dresu Stouka nastupio je 62 puta, 15 puta je bio strelac, a tri puta asistent, dok je jedini nastup za Španiju zabeležio 2008. godine.

Posle ulaska u grupnu fazu Lige Evrope, uprava šampiona Srbije blizu je dogovora i sa Zoranom Tošićem, dok se situacija oko dolaska levog beka Nemanje Antonova iskomplikovala.

Krkić bi mogao da zameni Uroša Đurđevića, koji je potvrdio da posle nedeljnog derbija napušta Humsku, najverovatnije novog centarfora Olimpijakosa.

Prelazni rok završava se narednog petka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

219 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: