Srđan Radonjić prvo pojačanje Partizana

Izvor: B92, zvanicni sajt

Petak, 09.01.2004.

11:47

Default images

Prvi novi igrač u redovima branioca titule, Partizana, je Srđan Radonjić, dosadašnji fudbaler Sutjeske. Radonjić je rođen 1981. godine, igrao je za podgoričku Budućnost i barski Mornar, a od zime 2002. je u Nikšiću, gde se igrama i golovima izborio za status mladog reprezentativca.

"Veoma sam zadovoljan što sam potpisao četvrorogodišnji ugovor sa Partizanom. Nadam se da ćemo se u predstojećem periodu radovati i ja i klub. Za Partizan navijam od malena i svim srcem i verujem da ću, uz podršku navijača biti uspešan u ‘crno-belom’ dresu", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Dolaskom Radonjića konkurencija u špicu napada je pojačana - pored Ilieva, Delibašića, Boje i Brnovića, za mesto u timu boriće se i mladi reprezentativac, koji je potpisao ugovor na četiri godine.

I dalje se pominje mogućnost da u Partizan dođe neko od prvotimaca Zete iz Golubovaca (Nenad Brnović, Branimir Petrović ili Miloš Marić), a očekuje se i da se reši status dvojice 'veterana', Alberta Nađa i Zorana Mirkovića, koji će konačnu odluku doneti do 12. januara, prvog dana priprema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: