SL: Prijava protiv Vojvodine za "uličarski rečnik"

Vladimir Bulatović, direktor Superlige Srbije, proslediće prijavu Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije protiv Dragoslava Vukovića iz Vojvodine.

Izvor:

Utorak, 15.08.2017.

14:43

SL: Prijava protiv Vojvodine za
StarSport

"Predsednik Nadzornog odbora Vojvodine prekršio je disciplinu i narušio integritet lige. Komentarisanje suđenja je kažnjivo, a pogotovo nije prihvatljiv uličarski rečnik, kakav smo mogli da čujemo u odjavi derbija petog kola", rekao je Bulatović za Žurnal.

Čelnici Vojvodine, na čelu sa Vukovićem, bili su nezadovoljni suđenjem najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića u derbiju sa Partizanom, u kom su poraženi minimalnim rezultatom pred svojim navijačima, posle čega su zapretili da će sledeći put kada im Mažić bude delegiran na teren izvesti pionire – zatraživši njegovo dalje izuzeće.

"Voleo bih da Disciplinska komisija izrekne sankciju za primer, pogotovo što se u ovom slučaju radi o eklatantnom primeru narušavanja ugleda takmičenja i Milorada Mažića, čoveka iz vrha svetskog suđenja, svetle tačke Superlige u Evropi... Da sve bude poraznije, gledao sam meč na Karađorđu i na licu mesta uverio da je suđenje bilo – perfektno. Kao i uvek, u Mažićevoj režiji", jasan je za kraj bio Bulatović.

S druge strane, reakcija Sudijske komisije Vojvodini i Dragoslavu Vukoviću očekuje se takođe tokom dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: