Napokon – Leonardo predstavljen u Al Ahliju

Leonardo da Silva Souza, najbolji igrač i strelac Partizana u prošloj sezoni, napokon je kompletirao prelazak u redove Al Ahlija.

Izvor:

Utorak, 15.08.2017.

12:47

Napokon – Leonardo predstavljen u Al Ahliju
Instagram@leozim42_oficial

'Sapunica' oko odlaska Brazilca, koji je 'nezadovoljan' još od kraja prošle takmičarske godine, traje gotovo šest meseci, da bi kulminacija usledila pre desetak dana.

Čelnici kluba iz Humske saopštili su da su prihvatili ponudu ekipe iz Saudijske Arabije vrednu nešto više od 4.000.000 evra, odnosno da je preostalo da se samo još igrač dogovori sa novim poslodavcima.

Međutim, iako je delovalo da je sve gotovo, pošto je Leonardo otputovao u Džedu došlo je do novog obrta, posle čega se pojavila informacija da će ofanzivni vezista nazad u Beograd i da od posla nema ništa.

Ipak, do toga na kraju nije došlo, pa je Brazilca na aerodromu dočekao veliki broj navijača Al Ahlija, dok je prethodno dobio produženi odmor od novog kluba da s porodicom poseti Rim, što je u stvari i bio razlog prolongiranja transfera.

Leonardo će u Saudijskoj Arabiji zarađivati 2.400.000 evra godišnje, bez bonusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: