"Radulja koleno, Teo list, Kalina leđa..."

Zdravstveni bilten "Orlova" na prvom pripremnom turniru za Evrobasket ne izgleda najbolje.

Izvor: MLJ

Nedelja, 13.08.2017.

23:33

StarSport

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević pohvalio je igrače koji su bili u mogućnosti da odigraju "Trofej BEograda" i osvoje ga.

Među njima je bio i Milan Mačvan koji je igrao pod temperaturom.

"Mačvan iako je pod temperaturom, hteo je da igra i apsolutno ga pohvaljujem", rekao je selektor posle pobede protiv Crnogoraca 82:71, kojoj je Mačvan doprineo sa četiri poena i četiri skoka.

"Kalinić ima problema sa leđima i na Kopaoniku je preskočio par dana i hteli smo da mu damo pauzu, njegovo stanje leđa nije bilo dovoljno da odigra dve utakmice zaredom", dodaje Đorđević.

Probleme sa povredama, manje ili veće 'vuku' još neki važni šrafovi u mašineriji "Orlova".

"Teo je osetio bol u listu, tako da je dobio terapiju, nije nista strašno, ali zahteva pet do sedam dana mirovanja. Radulja ima problem u kolenu, neka stara stvar i on ima terapiju, za sada je znak pitanja. Nedoviću se smanjio bol i povreda ide dobro ka zalečenju i polako treba da uđe u trenažni proces", rekao je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: