Bobi: Fascinanto je imati Bogdana u ekipi

Reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Grčku u subotu, a centar Boban Marjanović rekao je posle meča da mu prija saradnja sa Bogdanom Bogdanovićem.

Izvor: PT

Nedelja, 13.08.2017.

08:37

Bobi: Fascinanto je imati Bogdana u ekipi
StarSport

Igrač Sakramento Kingsa je meč završio sa 14 poena i devet asistencija, a mnoge od njih upravo je podelio centru Detroit Pistonsa.

Marjanović je posle meča rekao kako je fascinantno imati Bogdana u ekipi, ali je naravno pohvalio i tim, koji ceo odigrao na visokom nivou.

"Baš smo počeli da pričamo kako sve više čitamo jedni druge. Fascinanto je imati Bogdana u ekipi, ali i cela ekipa je odigrala odlično", rekao je Bobi, a potom i dodao da ovo nije bila realna slika.

"Mislim da ovo nije prava slika. Grci su u petak imali dosta težku utakmicu protiv Crnogoraca koji su ih izmorili, a nije ima igrao ni najbolji igrač Janis Adetokumbo. Svakako raduje naša igra, čekamo da nam se vrate povređeni igrači i to će nam puno značiti", kazao je Marjanović.

Srbija u poslednjem meču na "Trofeju Beograda" igra u nedelju od 21.00 utakmicu sa reprezentacijom Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: