Smenjen trener Vojvodine Josif Ilić

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.01.2004.

10:20

Default images
FK Vojvodina iz Novog Sada posle promene direktora, povukla je još jedan konkretan potez – smenila je dosadašnjeg trenera Josifa Ilića.

Kako se navodi u zvanišnom saopštenju FK Vojvodina je analizirala učinak šefa stručnog štaba u poslednjih dvanaest kola tekućeg šampionata, kao i Kup utakmicu i zaključila da nisu postignuti očekivani rezultati tj. da se FK Vojvodina i dalje nalazi u grupi timova koji se bore za opstanak u Prvoj saveznoj ligi.

Ciljevi FK Vojvodine su u svakoj sezoni vezani za sam vrh tabele i FK Vojvodina smatra da gospodin Josif Ilić nije ispunio zadatak u ostvarenju bodovnog salda.FK Vojvodina prekida saradnju sa gos. Josifom Ilićem jer želi da sa novim šefom strunog štaba izbegne ovu za nas zaista lošu situaciju.

FK Vojvodina ovim putem ističe veoma dobru saradnju i korektan odnos sa gospodinom Ilićem i želi mu puno uspeha u svom trenerskom pozivu.FK Vojvodin
a će imenovati novog šefa stručnog štaba u najkraćem roku, a sigurno do početka priprema za početak prolećnog dela šampionata "navodi se u saopštenju novosadskog prvoligaša koje je potpisao generalni direktor Branko Džudović.

Sa druge strane, sada već bivši trener bio je više nego iznenadjen svojom smenom:

Šokiran sam, šta drugo da kažem?! Ako je klub mislio da povuče ovakav potez korektno bi bilo da mi je to saopšteno ranije, jer bih tada mogao da krenem u potragu za angažmanom u nekoj drugoj sredini. Ovako stavljen sam u veoma nelagodan položaj iako, mislim da nije bilo pravog povoda za ovakav potez. Tačno je da rezultati nisu bili očekivani, ali je isto tako tačno da sam nasledio tim skromnih mogućnosti i da smo sve vreme posle završetka jesenje sezone pričali o predstojećem prelaznom roku, pripremama i planovima koji nam predstoje u budućnosti”, istakao je Josif Ilić.

Ilić nije želeo da se bavi prognozama oko svog naslednika, a nagovestio je da će povodom najnovijih događaja prirediti posebnu konferenciju za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: