Nevil: Matićev transfer nije logičan

Bivši bek Mančester Junajteda Geri Nevil smatra da trensfer Nemanje Matića iz Čelsija nije logičan.

Izvor: AK

Sreda, 09.08.2017.

20:38

Nevil: Matićev transfer nije logičan
Foto: Tanjug/AP/Tanja Valiæ

Londonski klub je prodao jednog od svog ključnih igrača iz prošle sezone direktnom konkurentu za 45 miliona evra, što je srpski rekord.

"Obično kada igrač odlazi iz kluba ne slušate trenera kako javno jadikuje zbog toga. Obično kažu da je došlo vreme za rastanak, da je to pravi trenutak. To je zaista čudan potez, da uopšte prodaš igrača jednom od rivala", rekao je Nevil.

Menadžer Čelsija Antonio Konte je na pitanje novinara da objasni odlazak Matića rekao da pitaju upravu.

"Nema nikakve sumnje da Konte nije odobrio ovaj transfer i da mu se to nimalo ne sviđa. Nekad se takvi poslovi izguraju, ali nisam osetio da je Matić baš forisirao da napusti Čelsi. Ili to barem nije radio javno. Vrlo retko ćete videti ovako velike transfere između dva konkurentna kuba. Čudan potez", zaključio je Nevil.

Srbin je u utorak imao zvanični debi za Junajted, u porazu od Real Madrida 2:1 u UEFA Superkupu, a "Crveni đavoli" su jedini gol u Skoplju postigli upravo nakon što je golman uspeo samo da odbije dobar šut Matića sa oko 20 metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: