Matić: Modrić je odličan, Pogbi ne delim savete

Mančester junajted nije uspeo da u Superkupu Evrope osvoji prvi trofej u sezoni, poražen je od Reala 1:2, ali ima bar jedan mali razlog za zadovoljstvo.

Izvor: B92

Sreda, 09.08.2017.

11:01

Matić: Modrić je odličan, Pogbi ne delim savete
Foto: Getty Images

Taj razlog je partija Nemanje Matića u zvaničnom debiju za ekipu sa „Old Traforda“.

Srpski reprezentativac je odigrao ceo meč, a posle njegovog šuta i odbijanja lopte golmana Reala Navasa, Lukaku je postavio konačan rezultat 1:2. Pre toga golove za Madriđane postigli su Kazemiro u 24. i Isko u 52. minutu.

„Mislim da smo učinili sve da ne izgubimo. Igrali smo protiv veoma dobre ekipe, iskusne, koja zna kako se igraju ovakve utakmice. Naravno da nismo srećni što smo izgubili, ali smo sve učinili da se to ne dogodi. Imali smo šansu da izjednačimo, Markos je imao dobru šansu, ali to je fudbal. Sada moramo dobro da se odmorimo jer u nedelju imamo važnu utakmicu protiv Vest Hema. Kao što znate naš cilj je da osvojimo Premijer ligu“, rekao je Nemanja Matić novinarima posle meča u Skoplju.

On kaže da je Junajted ostao bez važnog trofeja, ali da porazi podjednako bole i u manje važnim utakmicama.

„Uvek je teško kada izgubiš, ali da ne zaboravimo da smo igrali protiv Reala. Bitno je da loše stvari ispravimo, da dobre ponavljamo... Mislim da ova ekipa može mnogo...“ Matić je povremeno govorio igračima šta da rade, ali posle meča nije želeo da komentariše Pogbinu sebičnost u pojedinim trenucima.

„Ne delim savete igračima, tu je trener da radi takve stvari. Ja sam samo deo ekipe, a svi smo tu da odradimo posao što bolje.“

Nemanji nije bilo lako u nekim situacijama da „ukroti“ Luku Modrića. Imali su čak i jedan ozbiljan duel u kaznenom prostoru, nakon kojeg se Hrvat našao na travi.

„Modrić je odličan igrač, teško je igrati protiv njega, kao i protiv svih ostalih igrača iz veznog reda Reala“, zaključio je Nemanja Matić, jedan od retkih igrača koji je posle Superkupa želeo da daje izjave, s obzirom da su svi ostali odmah utrčali u autobuse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: