UEFA ozvaničila kaznu, Partizan će se tek žaliti

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) zvanično je objavila suspenziju Partizan na dve utakmice bez publike na domaćem terenu i 130.000 evra.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 07.08.2017.

15:58

UEFA ozvaničila kaznu, Partizan će se tek žaliti
Foto: StarSport

Tri dana nakon što je UEFA donela odluku iz redova srpskog šampiona su neformalnim putem najavili da će se tek žaliti na odluku, a rok za to je pet dana.

UEFA je upozorila crno-bele da ukoliko u naredne tri godine naprave sličan prestup, automatski će imati još jedan meč pred praznim tribinama.

Partizan je kažnjen zbog loše organizacije utakmica protiv Budućnosti i Olimpijakosa, tokom kojih su navijači sedeli na stepenicama, koristili pirotehnička sredstva, ubacivali predmete na teren, kako i zbog, kako je navedeno, rasističkog navijanja.

Ukoliko žalba bude odbijena, Partizan će u prvom mecu plej-ofa za LIgu Evrope dočekati Videoton pred praznim tribinama stadiona u Humskoj. Ukoliko se plasira u grupnu fazu takmičenja, prvi meč u Humskoj će takođe biti bez publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

226 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: