Lukaku i Rašford rešili teksaški derbi Mančestera

Mančester Junajted slavio je protiv Mančester Sitija u prijateljskom meču u Hjustonu – 2:0 (2:0).

Izvor:

Petak, 21.07.2017.

09:30

Lukaku i Rašford rešili teksaški derbi Mančestera
Tanjug/AP Photo/David J. Phillip

Bio je ovo pri derbi grada Mančestera odigran van teritorije Engleske, a trijumf 'Crvenim đavolima' doneli su Romelu Lukaku i Markus Rašford.

Snažni Belgijanac, najskuplji igrač ovog leta (85 miliona evra), postigao je gol i na drugom uzastopnom meču za Junajted, kada je u 37. minutu sjajno anticipirao pâs Pola Pogbe.

Francuz je poslao odličnu loptu sa svoje polovine, bivši centarfor Evertona krenuo je u pravo vreme, glavom gurnuo loptu pored istrčalog Edersona i potom pogodio praznu mrežu.

Samo dva minuta kasnije, ispostaviće se, postavljen je konačan rezutlat susreta – pogotkom Markusa Rašforda, a ovoga puta u ulozi asistenta našao se Henrik Mhtarjan.

Mlađani Englez prekinuo je napad rivala i dodao loptu do Jermena koji je nastavio kontru, pre nego što je na ulasku u kazneni odložio do Markusa koji rutinski pogađa mrežu 'Građana'.

Žoze Murinjo izveo je nešto jači sastav u odnosu na Đozepa Gvardiolu, a Španac je izvršio i nešto više izmena od Portugalca.

Naš Aleksandar Kolarov presedeo je meč na klupi Sitija. da bi Gvardiola posle meča istakao da je levi bek slobodan i da mu želi sreću u Romi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: