Odbojkašice sletele u Hongkong

Ženska reprezentacije Srbije doputovala je u Hongkong, gde će od petka do nedelje igrati na turniru Grupe G Gran Prija.

Izvor:

Utorak, 18.07.2017.

14:30

Odbojkašice sletele u Hongkong
ossrb.org

"Prethodni vikend nam je bio uspešan, ponovo smo završili na prvom mestu, ali mislim da će ovaj biti najteži, jer su tu Rusija, Japan i Kina. Japan i Kina su dve ;azijske ekipe, imaju specifičan način igre. Prošle nedelje smo se dobro snašli s Tajlandom i Japanom, a sigurna sam ćemo i ovaj put", rekla je reprezentativka Bjanka Buša.

Rivali Srbiji tokom poslednjeg vikenda Interkontinentalne runde biće Rusija, Japan i Kina. Prvi rival u dvorani Koloseum srpskim odbojkašicama biće Rusija u petak od 12.30 po srednjeevropskom vremenu.

Srbija će u 2. kolu igrati protiv Japana od 7.15, a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju protiv Kine od 9.45.

"Imamo dva dana do početka takmičenja, imamo vremena da se uigramo i sigurna sam da će sve doći na svoje kada bude trebalo. Već smo naviknuti na ovu vremensku zonu", dodala je ona.

Libero reprezentacije Srbije Teodora Pušić rekla je da se raduje predstojećem vikendu Gran prija.

"Obe vikenda smo bili prvi u grupi. To je veliki uspeh. Ovaj treći vikend svakako će biti najteži. Igrali smo već s dve azijske ekipe prošlog vikenda, a što se Rusije tiče, igrali smo s njima, znamo šta da očekujemo. Najveći izazov biće Kina koja praktično igra na domaćem terenu, koja ima zlatnu medalju sa Olimpijskih igara. Ta utakmica u nedelju će biti derbi. Nadam se punim halama", rekla je Pušićeva.

Srbija je prvoplasirana posle dva odigrana vikenda i još jedna poeda joj je neophodna da bi i teoretski izborila plasman na Završni turnir, koji će se igrati od 2. do 6. avgusta u kineskom Nanđingu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: