Mihajlović preoteo Berengera Napoliju

Osasuna je potvrdila da je dogovorena prodaja Aleksa Berengera. Umesto u Napoli kao što je najavljeno, krilni igrač iz Pamplone ide u Torino.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 17.07.2017.

16:55

Mihajlović preoteo Berengera Napoliju
Getty images

Berenger ide u Seriju A posle tri godine provedene u LaLigi.

Ovakav obrt nije bio očekivan jer je skoro i menadžer igrača Huan Ojaga rekao da njih dvojca čekaju ponudu Napolija.

"Čekamo zvaničnu ponudu Napolija. Alehandro bi voleo da nosi dres Napolija – to je jedan od najvećih klubova u istoriji italijanskog fudbala", rekao je menadžer Aleksa Berengera.

Do tog transfera nije došlo jer je klub koji sa klupe vodi Siniša Mihajlović poslao ponudu od 5,3 miliona evra, pa će 22-godišnji Španac iz Pamplone pojačati njegovu ekipu.

Tokom tri godine u dresu koji je nekada nosio Savo Milošević upisao je 84 nastupa, imao pet golova i 11 asistencija. Španac je za sada treće pojačanje ove sezone pošto su ranije došli Lijanko i Vanja Milinković-Savić.

Torino je prošlu sezonu završio na devetom mestu, a uprava kluba je sa Mihajlovićem dogovorila da se narednih sezona ekipa vrati u evropska takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: