Podgoričani veruju u čudo, Nikšićani uz Partizan

Fudbalere Partizana očekuje paklena atmosfera na Gradskom stadionu u Podgorici protiv Budućnosti u utorak uveče.

Izvor: AK

Ponedeljak, 17.07.2017.

08:05

Podgoričani veruju u čudo, Nikšićani uz Partizan
Foto: YouTube screenshot

Crno-beli će bez podrške svojih navijača braniti 2:0 iz Humske, u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kako javljaju podgorički mediji, Budućnost je rasprodala sve karte koje su bile dostupne putem trebovanja, dok će se tek mali paket ulaznica naći na blagajnama SC "Morača" u ponedeljak 9-14 i 18-20 časova.

Tribine stadiona Pod Goricom čiji je kapacitet 15.000 mesta neće biti popunjene do poslednjeg mesta jer će južna tribina ostati prazna.

Ona je rezervisana za gostujuće navijače, ali je UEFA kaznila Partizana zabranom dovođenja svojih pristalica na gostovanja, pa u utorak uveče neće biti ogranizovanog navijača "grobara".

"Dolazi 20 Kosovića! Siguran sam da ćemo imati veliku podršku u glavnom gradu Crne Gore", izjavio je za "Sportski žurnal" vezista Partizana Nebojša Kosović, momak rodom iz Nikšića.

Partizan je na svom terenu odradio veliki deo posla, u Humskoj su skoro već počeli da planiraju spektakl sa Olimpijakosom u trećoj rundi, ali Podgoričani se nisu predali.

"Ništa nije gotovo, možemo da stignemo dva gola zaostatka. Očekujem ogromnu podršku navijača, utakmica će biti potpuno drugačija u odnosu na prvu. Napašćemo Partizan, uz malo sreće možemo da napravimo čudo", rekao je krilni napadač Budućnosti Miljan Vlaisavljević za "Sport Klub".

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Partizana igra se u utorak od 20:45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: