Radonjić: Ovo je moja odluka

Crvena zvezda i Dejan Radonjić rastali su se posle četiri godine uspešne saradnje, a crnogorski stručnjak kaže za Mondo da je ovo njegova odluka.

Izvor: PT

Subota, 15.07.2017.

23:00

Radonjić: Ovo je moja odluka
StarSport

Aktuelni šampion Srbije i regiona u zvaničnom saopštenju zahvalio se Radonjiću na svemu što je učinio za ovaj klub tokom četiri godine.

"Ovo je moja odluka, čije donošenje nije bilo lako, pa je samim tim bilo potrebno vreme od završetka sezone kako bih razmislio", rekao je Radonjić za Mondo.

Takođe, sada već bivši trener Zvezde zahvalio se svima u klubu, a posebno navijačima koji su pružali veliku podršku klubu.

Radonjić je u klub sa malog kalemegdana stigao 2013. godine i od tada je uspeo da zajedno sa stručnim štabom, igračima i svim ljudima oko kluba da osvoji devet velikih titula – tri ABA lige, tri Kupa Radivoja Koraća i tri Košarkaške lige Srbije.

Crnogorski stručnjak rekao je da će zauvek ostati veliki zvezdaš i da klubu želi sve najbolje u budućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: