Vučićev kabinet obezbedio Zvezdi najjači sastav

Fudbalski klub Crvena zvezda uspeo je da reši problem sa vizama svojih stranaca, pa će u najjačem sastavu igrati u Kazahstanu protiv Irtiša.

Izvor: MLJ

Utorak, 11.07.2017.

13:50

Vučićev kabinet obezbedio Zvezdi najjači sastav
StarSport

Ričmond Boaći, Gelor Kanga, Abraham Frimpong i Džon Ruis su po skraćenoj proceduri u Budimpešti dobili vize pa će čarter letom ići sa ostalim saigračima u Kazahstan.

Klub se zbog toga zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Igrači Crvene zvezde: Boaći, Kanga, Frimpong i Ruiz, danas su po skraćenoj proceduri dobili vize za Kazahstan u njihovoj ambasadi u Budimpešti i sutra putuju za Pavlodar čarter letom sa svim ostalim igračima. Ovom prilikom FK Crvena zvezda želi da se zahvali kabinetu predsednika Aleksandra Vučića uz čiju pomoc su vize dobijene I posebno savetniku predsednika gospodji Tanji Jović", rekao je generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić.

Zvezda se u ponedeljak žalila na lošu organizaciju u kazahstanskom fudbalskom savezu jer za spomenuta četiri igrača igrača nisu mogli da dobiju vize van aerodroma u Astani. Astana je 400 kilometara vazdušnom linijom od Pavlodara, a Boaći, Kanga, Ruis i Frimpong bi morali dan ranije u Astanu letom preko Frankfurta.

Osim u Astani, mogli su da dobiju vize i preko ambasade u Budimpešti, ali je problem što standardna procedura traje 15 dana.

Problem je rešen, pa će svi igrači čarter letom u sredu otputovati u Kazahstan. Prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope Zvezda protiv Irtiša igra u četvrtak od 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

837 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: