Đorđević skratio spisak – nema Bjelice, Milutinova

Osim Nikole Jokića za Srbiju na predstojećem Evrobasketu neće igrati još Nemanja Bjelica, Nikola Milutinov i Nemanja Dangubić.

Izvor: AK

Ponedeljak, 03.07.2017.

14:19

Đorđević skratio spisak – nema Bjelice, Milutinova
Foto: StarSport

Dok je Jokić otkazao zbog preporuke Denver Nagetsa da leto iskoristi za individualni napredak, Bjelica propušta drugo veliko takmičenje zbog povrede kolena.

S druge strane, selektor Aleksandar Đorđević je dozvolio centru Olimpijakosa Milutinovu i krilu Crvene zvezde Dangubiću da igraju sa San Antonio Sparse tokom Letnje lige NBA.

Sa premilinarnog spiska su kao višak otpali Nemanja Jaramaz, Ognjen Dobrić, Aleksa Radanov i Dejan Davidovac.

Pripreme za EP počinju 20. jula okupljanjem u beogradskom hotelu "Kraun Plaza" od 11.30 sati, a tri dana kasnije putuje se na Kopaonik.

Tokom priprema predvidjeno je učešće na turnirima "Trofej Beograda" (sa Grčkom i Crnom Gorom), "Super kupa" u Hamburgu (Nemačka, Poljska, Rusija) i atinskom "Akropolisa" (Grčka, Italija i Gruzija).

Evropsko prvenstvo igra se od 31. avgusta do 17. septembra, a Srbije će igrati u D grupi u Istanbulu sa domaćinom Turskom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

231 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: