Rokada na klupi Mornara:Pavićević menja Pavićevića

Crnogorski košarkaški klub Mornar saopštio je da će umesto Đorđija Pavićevića novi trener tog kluba biti njegov stariji brat Mihailo.

Izvor: SM

Subota, 01.07.2017.

21:00

Rokada na klupi Mornara:Pavićević menja Pavićevića
Foto/fkmornar

Kako se navodi, Đorđije Pavićević se seli na klupi i pomagaće svom bratu savetima, kao što je brat njemu u protekloj sezoni.

Novi šef stručnog štaba Mornara rekao je da su njegove ambicije uvek najveće.

"To što ćemo već za nekoliko dana imati kompletiran sastav ekipe dovoljno govori da se u klubu ozbiljno radi. Moj cilj jeste da Mornar bude medju četiri najbolje ekipe u ABA ligi. Ništa manje ambiciozno krenućemo i u kvalifikacije za Ligu šampiona. Respektujemo sve klubove u zemlji i regionu, ali nam je interes kluba isključivo na prvom mestu", rekao je Mihailo Pavićević.

Rokada na klupi nije bila jedina današnja novost u Mornaru - sa dosadašnjim prvotimcima Markom Ćalićem, Radojem Vujoševićem, Markom Mugošom, Vukotom Pavićem, Borisom Bakićem i Emirom Hadžibegovićem potpisani su novi ugovori, dok su u klub stigla tri pojačanja.

"Obavićemo razgovor i s kapitenom Markom Mijovićem čim se vrati sa reprezentacijom iz Kine. Nadam se da ćemo i s njim naći zajednički jezik i nastaviti saradnju. A novi igrači Mornara su Strahinja Mićović, koji je došao iz Igokee, Nemanja Vranješ, pristigao iz Budućnosti, i prvi od Amerikanaca je Brendis Ros, dosadašnji član Beroe, koja je osvojila Balkansku ligu i igrala u bugarskom finalu plej-ofa", rekao je Đorđije Pavićević.

"Sva trojica su profil igrača koji su nam nedostajali u prošloj sezoni. U toku su pregovori sa još tri-četiri ozbiljna košarkaša", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: