Partizan poražen od Zete, Đukić zadovoljan odnosom

Fudbaleri Partizana poraženi su minimalnim rezultatom od Zete na startu priprema na Zlatiboru.

Izvor: B92

Nedelja, 18.06.2017.

20:00

Partizan poražen od Zete, Đukić zadovoljan odnosom
Foto: FK Partizan

Ekipa Miroslava Đukića, kojem je ovo bio prvi meč na klupi ‘crno-belih’, izgubila je od Zete sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Aldin Adžović u 75. minutu.

Utakmicu je obeležilo teško i kišovito vreme, zbog kojeg obe ekipe nisu uspele da pruže neki dobar fudbal u prvih 45 minuta, a jedini pokušaj u redovima srpske ekipe imao je Petar Đuričković.

Partizan je u nastavku pokušavao da kroz igru stigne do kaznenog prostora rivala, imao nekoliko šansi, ali je kažnjen pogotkom na drugoj strani.

Đukić je bio zadovoljan odnosom igrača, a jedino je na terenu svih 90 minuta proveo štoper Lazar Ćirković, na kojeg se ozbiljno računa u novoj sezoni.

“Tvrda i teška utakmica, bez previše šansi. Defanzivno smo stajali dobro, ali nam nedostaje tečnosti u dodavanjima. To je normalno za ovu fazu priprema. Insistirao sam da ekipa bude čvrsta i homogena, da sve tri linije igraju zajedno. Ostalo ćemo popravljati u hodu. Ćirković je odigrao odličnu utakmicu, imao je siguran pas, vraća i to je veoma bitno i pozitivno za nas”, rekao je Đukić, koji je potvrdio da je zadovoljan momcima sa kojima radi i da očekuje da ekipa bude još jača kada se vrate reprezentativci.

Crno-bele u sredu očekuje duel protiv Mladosti iz Lučana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: