Fener istorijsku sezonu zaokružio titulom u TBL!

Ekipa Fenerbahčea sa 4-0 u seriji savladala je Bešiktaš i tako tituli šampiona Evrope, dodala trofej šampiona turskog prvenstva.

Izvor: PT

Petak, 16.06.2017.

22:50

Fener istorijsku sezonu zaokružio titulom u TBL!
EPA/SEDAT SUNA

Izabranici Željka Obradovića imali su neverovatno proleće pošto su uspeli da osvoje dva najvažnija trofeja.

U poslednjem, četvrtom meču Fener je ponovo slavio posle produžetka rezultatom 98:94.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović ponovo je odigrao odličan meč pošto je meč završio sa 23 poena, dok je Nikola Kalinić ubacio sedam. Ujedno Bogdan Bogdanović bio je i najkorisniji igrač finala.

Kod domaćih košarkaša Vladimir Štimac imao 13 poena, a najefikasniji su bili Sipahi sa 22 i Strouberi 20.

Fener je napravio neverovatn povratak pošto su na dva minuta do kraja gubili sa 79:65, na pogon Bogdanovića, Veselog i Muhameda uspeli su da sustignu protivnika.

Koš za izjednačenje upravo je postigao Bogdanovič, šest sekundi pre kraja meča. U produžetku Fener je bio bolji i na krajuzasluženo slavio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: