Igor Matić "okačio kopačke o klin"

Kapiten Čukaričkog Igor Matić završio je igračku karijeru, a narednih dana biće poznato da li će dobiti neki drugi angažman u klubu sa Banovog brda.

Izvor: PT

Petak, 16.06.2017.

20:38

Igor Matić
StarSport

"Nije iznenadjenje za mene takva odluka. Razgovarao sam sa predsednikom kluba Draganom Obradovićem i došli smo do nekih kompromisnih rešenja. Konačna odluka o nekom mom daljem angažmanu u Čukaričkom biće doneta u narednih pet-šest dana. Juče sam se oprostio na treningu sa saigračima i naravno da su proradile emocije posle pet godina igre za Čukarički i 19 profesionalne karijere. Nije lako, ali idemo dalje", rekao je danas Matić (36) za sajt kluba.

On je naveo da je pre dve godine imao ponudu da nastavi fudbalsku karijeru u ozbiljnom klubu u inostranstvu, koju je tad takodje u dogovoru sa predsednikom odbio.

"Tad je dogovoreno i da ostanem u klubu posle igračke karijere. Imam neke želje i naravno ambicije, a videćemo koje su potrebe kluba", rekao je Matić.

Matić je u Čukarički došao jula 2012. i za poslednjih pet godina je, kako je naveo, proživeo mnogo lepih, kao i teških momenata.

"Pamtim samo lepe. Kruna svega je osvajanje istorijskog trofeja Kupa Srbije 2014/15. Drago mi je što sam podigao taj pehar", rekao je on.

Matić je zahvalio predsedniku kluba Draganu Obradoviću, saigračima, trenerima i svim zaposlenima u klubu uz poruku da će u svakom slučaju uvek biti vatreni navijač Čukaričkog.

Igor Matić je odigrao za Čukarički 152 utakmice i postigao 31 gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: