Boaći stiže u Beograd, da li i na Zlatibor?

Ričmond Boaći, najefikasniji igrač Crvene zvezde prošle polusezone sa 16 golova, na putu je za Beograd.

Izvor:

Petak, 16.06.2017.

10:10

Boaći stiže u Beograd, da li i na Zlatibor?
StarSport

Kako prenosi Žurnal, Ganjanin bi tokom dana trebalo da stigne u prestonicu Srbije, posle čega će biti poznato da li će i naredne sezone biti član crveno-belih, odnosno da li će se već u petak prključiti saigračima na pripremama na Zlatiboru.

Podsetimo, Boaći je stigao u Zvezdu prošle zime na osamnaestomesečnu pozajmicu iz italijanske Latine, ali je drugoligaš sa Apeninskog poluostrva u međuvremenu proglasio bankrot, čime je Ričmond postao slobodan igrač.

Boaći je istakao da bi voleo da ostane u najtrofejnijem srpskom klubu, ali problem upravi tima sa Marakane pravi činjenica da je nekoliko ruskih i engleskih klubova izrazilo interesovanje za njega.

S druge strane, Zvezda je već kompletirala dolaske desnog beka Filipa Stojkovića i univerzalca kruševačkog Napretka Marka Gobeljića, dok ostaje da Rikardinjo, prošlogodišnji najbolji igrač Šerifa iz Tiraspolja, kompletira samo lekarske preglede i potpiše ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: