Terzić:Odlazim kad Vučić pomisli da ne radim dobro

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, želi da nastavi započeti posao u klubu i tvrdi da bez obzira na rezultatske kikseve ima podršku Zvezdaša.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.06.2017.

15:11

Terzić:Odlazim kad Vučić pomisli da ne radim dobro
Foto: Starsport

On je u intervjuu za nedeljnik „NIN“ pojasnio svoj status, s obzirom na to da je 2015. godine podneo ostavku, a ove sezone ostao bez oba trofeja, iako je crveno-bele samo korak delio od oba postolja.

"Tada sam rekao da kao tehničko lice ostajem da zastupam klub do izbora novog rukovodstva. Pošto se na izborima 11. oktobra niko nije javio, dan kasnije Upravni odbor je odbacio moju ostavku. Dakle, spekulacije da sam dve godine direktor u ostavci su netačne i zlonamerne. Moj mandat traje do 2019, godine", rekao je Terzić.
Foto: Starsport
Na pitanje da li je razmišljao o ostavci posle neuspešne sezone, Terzić je odgovorio:

"Ne mogu da podnesem ostavku ako sam uspešan. Klub je bio pred gašenjem, bio je spreman Unapred pripremljeni plan reorganizacije (UPPR), odlazak u treću ligu, gašenje, pa fuzija sa trećim klubom... Titule nisu jedini parametar. Prepolovili smo dug. Dugoročno, urađeno vredi više od pet-šest titula".

Terzić je odgovorio i na pitanje čiju je podršku imao za dolazak u klub s obzirom na to da mu se sudi za prisvajanje novca od transfera u OFK Beogradu.

"Došao sam na poziv Aleksandra Vučića. On me je jednom pozvao i rekao: „Mislim da si ti jedini sposoban da vodiš Crvenu zvezdu. Voleo bih da to prihvatiš“. Eto, tako je bilo. Prvi put kada osetim da nemam podršku predsednika Vučića otići ću iz kluba. Iz poštovanja prema njegovoj funkciji i ličnosti. Ako on misli da ne radim dobro posao odmah ću otići".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

324 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: