Lukaku odlazi: Želim titulu i Ligu šampiona

Centarfor Evertona Romelu Lukaku rekao je da zna gde će igrati naredne sezone, da želi da napreduje i time najavio odlazak iz Liverpula

Izvor:

Sreda, 07.06.2017.

08:45

Lukaku odlazi: Želim titulu i Ligu šampiona
Getty Images

Lukaku je u tek završenoj sezon postigao 25 golova u Premijer ligi, a britanski mediji preneli su da je on u martu odbio najveću ponudu u istoriji kluba.

"Ne želim da ostanem na istom nivou. Želim da napredujem i znam gde ću to da uradim", rekao je Lukaku, preneo je BBC.

Lukaku je iz Čelsija prešao u Everton, a mediji spekulišu da je taj londonski klub najozbiljniji u nameri da dovede dvadesetčetvorogodišnjeg belgijskog reprezentativca.

Osim šampiona Premijer lige, za Lukakua su zainteresovani Mančester Junajted i Bajern iz Minhena.

"Sada razgovaramo s klubom. Znam šta se dešava, ali razgovore ću prepustiti mom agentu. Ne mogu ništa više da kažem. Najviše bih voleo da igram u Ligi šampiona i da pokušam da osvojim Premijer ligu makar jednom, a bilo bi bolje nekoliko puta", rekao je Lukaku.

Lukakuov agent je Mino Rajola, kontroverzni biznismen koji zastupa nekoliko velikih svetskih zvezda, pre svih Pola Pogbu i Marija Balotelija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: