Otvorene Sportske igre mladih u Novom Pazaru

Atletičarka Amela Terzić i kik-bokserka Saida Bukvić otvorile su u prepunoj dvorani "Pendik" Sportske igre mladih (SIM) u Novom Pazaru.

Izvor: sm

Petak, 26.05.2017.

23:59

Otvorene Sportske igre mladih u Novom Pazaru
Getty Images

U prisustvu velikog broja školaraca uspešne sportistkinje zajedno sa predsednicom SIM za Srbiju Ivanom Jovanović i predsednikom Sportskog saveza Novog Pazara Emirom Mehmedovićem upalile su plamen koji simbolizuje Igre.

"Novi Pazar je zaslužio ovakvu manifestaciju, jer Amela i Saida, ali i mnogi drugi sportisti iz ovog grada, su primer koliko se ovde dobro radi. Drago mi je da je ovako veliki broj dece bio na otvaranju. Hvala i gradonačelniku Nihatu Biševcu, koji je prisustvovao dodeli diploma, kao i svim našim partnerima iz Novog Pazara", izjavila je Jovanović.

Sportske igre mladih su regionalno takmicenje školske dece u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

Državno finale za Srbiju odrzaće se krajem jula u Beogradu, a regionalno krajem avgusta u Splitu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: