Vest u subotu u Beogradu, Žonsa (samo) lakše povređen

Izvor: B92

Četvrtak, 04.12.2003.

19:12

Default images

Pred odlučujuću utakmicu za ostanak u Evropi i na proleće, meč 6. kola F grupe LŠ protiv Olimpika, zdravstveni bilten fudbalera Partizana lagano se popravlja. Najveća nepoznanica je i dalje Taribo Vest, ali kako sada stvari stoje, on će u utorak (sigurno) biti u Beogradu. Da li na tribinama ili na terenu ostaje da se vidi.

Posle operacije kolena u Nemačkoj, Taribo Vest se (najverovatnije) u Beograd vraća u subotu. Pošto je do sada povratak Nigerijca u Beograd prolongiran već nekoliko puta, ostaje da se vidi da li će Vest da se zaista i pojavi u "Zemunelu". Inače, oporavak posle operacije ide po planu.

Povreda poljskog internacionalca Tomaša Žonse, koju je zadobio za vreme utakmice Kupa SCG protiv Čukaričkog i zbog koje je bio prinuđen da ranije napusti igru, ipak nije ozbiljnije povrede i on će verovatno biti spreman i za prvenstveni meč sa timom iz Banatskog Dvora u subotu. Žonsa je teren napustio u 75. minutu, a po opštim ocenama do tada je bio najbolji igrač Partizana na terenu.

I bek šampiona i reprezentativac SCG Milivoje Ćirković uspešno se oporavlja i biće na raspolaganju treneru Lotaru Mateusu za utakmice u prvenstvu i Ligi šampiona.

Partizan će, kao i na prethodnih nekoliko utakmica prvenstva SCG koje se igraju neposredno pre mečeva u Ligi šampiona, na subotnji meč protiv Budućnosti istrčati sa kombinovanim timom. Čini se da od svih igrača koji su bili u drugom planu tokom jesenjeg dela sezone,  priliku da se ozbiljno nametne koristi samo rekonvalescent Vlada Ivić koji iz dana u dan diže svoju formu. Nesumnjivo u pravom trenutku, pred odlučujući meč crno-belih u utorak protiv Olimpika iz Marselja u F grupi Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: