Posle Partizana i Radnički iz Niša zove UEFA

Radnički iz Niša pozvao je UEFA da nadzire utakmice poslednjeg kola Superlige Srbije.

Izvor: PT

Četvrtak, 18.05.2017.

20:10

Posle Partizana i Radnički iz Niša zove UEFA
Starsport

Nišlije su u sredu poražene od Partizana sa 3:1, a čelni ljudi kluba iskazali su nezadovoljstvo prilikom, kako kažu, katastrofalnog suđenja.

Kako prenose "Novosti" kluba sa Čaira zatražio je od UEFA da prisustvuje svim utakmicama poslednjeg 37. kola Superiliga.

Radnički je tako uradio istu stvar kao i Partizan koji je ranije zatražio da meču u Nišu prisustvuje delegat UEFA.

U 37. kolu nacionalnog šampionata u plej-ofu se sastaju Crvena zvezda – Radnički Niš, Partizan – Mladost, Vojvodina – Javor i Napredak - Voždovac, dok će u plej-autu snage odmeriti Čukarički – Rad, Metalac – Novi Pazar, Spartak – Bačka i Radnik – Borac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: