Kajakaši i kanuisti otputovali na EP

Reprezentacija Srbije u kajaku i kanuu na divljim vodama u spustu otputovala je na Prvenstvo Evrope u Skoplje.

Izvor: ÐN

Utorak, 09.05.2017.

10:12

Kajakaši i kanuisti otputovali na EP
Photo by Dan Istitene/Getty Images

Srbiju će na kontinentalnom šampionatu u spustu na divljim vodama predstavljati devetoro takmičara: tri u ženskoj i šest u muškoj konkurenciji koji će se za medalje boriti u šest disciplina.

U C1 u dresu Srbije nastupiće Pavle Zdravković i Goran Jovanović u muškoj, odnosno Olja Lazarević i Milica Kostov u konkurenciji dama.

Srbija će i u C2 imati dve posade. U muškoj konkurenciji takmičiće se Pavle Zdravković i Ognjen Dimitrijević, dok će boje Srbije u konkurenciji dama braniti Milica Kostov i Kristina Petrović, koje su prošle godine na Prvenstvu sveta u Banja Luci osvojile bronzanu medalju.

U K1 Srbija ima čak četvoricu predstavnika: Sretena Biljića, Marka Marjanovića, Ognjena Dimitrijevića i Marka Jovića.

Srbija će na šampionatu u Skoplju nastupiti i u timskoj trci u K1 u sastavu: Biljić, Marjanović i Dimitrijević.

Na ovogodišnjem prvenstvu Starog kontinenta koje se održava od četvrtka do nedelje, učesnici šampionata će se za medalje boriti na dve lokacije: trke u disciplini klasik veslaće se u centru Skoplja na reci Vardar, dok će se medalje u sprintu na divljim vodama osvajati na reci Treska u kanjonu Matka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: