Zvezda ostaje i bez sportskog direktora

Fudbalski klub Crvena zvezda ostaće i bez sportskog direktora, pošto će Blažo Raosavljević podneti ostavku na tu funkciju.

Izvor: ÐN

Nedelja, 07.05.2017.

15:16

Zvezda ostaje i bez sportskog direktora
Starsportphoto

"To je moralni čin. Ako je Boža (trener Miodrag Božović) podneo ostavku, podneću je i ja", rekao je Raosavljević agenciji Beta.

Zvezda je u subotu izgubila od Voždovca posle čega ima tri boda zaostatka za vodećim "večitim" rivalom Partizanom, tri kola pre kraja Superlige Srbije.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ranije je na vanrednoj konferenciji za novinare saopštio da više nije trener tog kluba.

Odbor za hitna pitanja fudbalskog kluba Crvena zvezda sastaće se tokom dana i trebalo bi da odluči ko će da vodi ekipu umesto Božovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: