Trka udvoje: Partizan u Ivanjici, Zvezda na krovu

Utakmicama 34. kola se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije – Partizan gostuje Javoru, dok Crvena zvezda ide u goste Voždovcu.

Izvor: ÐN

Petak, 05.05.2017.

09:30

Trka udvoje: Partizan u Ivanjici, Zvezda na krovu
Starsportphoto

Prvi meč ovog kola na programu je u petak uveče od 20.00 u Ivanjici gde domaći Javor dočekuje drugoplasirani tim šampionata, ekipu Partizana.

Crno-beli se nalaze u odličnoj formi, od starta prolećnog dela prvenstva upisali su 11 pobeda uz samo jedan remi, i pokušaće da seriju trijumfa nastave i u Ivanjici.

Ekipa Marka Nikolića je trenutno druga na tabeli sa 46 bodova, koliko ima i prvoplasirana Zvezda.

Na drugoj strani, Javor igra slabo u prolećnom delu prvenstva, pošto je na 12 odigranih utakmica zabeležio samo tri pobede. Ekipa iz Ivanjice je osam na superligaškoj tabeli i na svom kontu ima 22 boda, jedan manje od sedmoplasiranog Voždovca.
Starsportphoto
Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 17.00 gostuju Voždovcu.

Voždovac će u taj meč ući bez mnogo pritiska, dok je ekipi Miodraga Božovića potrebna pobeda u trci za šampionski pehar.

Crveno-beli su u prolećnom delu prvenstva upisali 10 pobeda i po jedan remi i poraz, a u meč protiv Voždovca ulaze posle trijumfa nad Vojvodinom. Zvezda ima 46 bodova i prva je na tabeli.

Voždovac će u duelu protiv Zvezde pokušati da prekine niz od dva uzastopna poraza. Ekipa sa Voždovca je trenutno osma na tabeli sa 23 boda, tri manje od šestoplasiranog Napretka.

Jedan od najzanimljivijih mečeva 34. kola igra se u nedelju u Kruševcu gde će Napredak dočekati Radnički iz Niša.
Starsportphoto
Kruševljani su u prethodna tri kola upisali poraze, poslednji prethodnog vikenda protiv Partizana. Napredak je trenutno šesti na tabeli sa 26 bodova, odnosno imaju dva boda manje od Radničkog.

Radnički u drugačijem raspoloženju dočekuje predstojeći duel, jer je u prethodna dva kola slavio. Nišlije su pete na tabeli sa 28 bodova, pet manje od četvrtoplasirane Mladosti i trećeplasirane Vojvodine.

Kada je reč o borbi u plej-autu, Borac dočekuje Metalac, Radnik ekipu Novog Pazara, u Subotici igraju Spartak i Rad, dok će Bačka ugostiti Čukarički.

Ekipa sa Banovog brda je deveta na tabeli sa 26 bodova, Spartak ima bod manje, dok je Radnik na 11. poziciji sa 22 osvojena boda. Rad je sakupio 18 bodova, Bačka i Metalac imaju po 17, a na dnu tabele su Borac sa 15 i Novi Pazar sa 13 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: