Udaje se Ronda Rauzi

Bivša šampionka u mešovitim borilačkim veštinama (MMA) Ronda Rauzi objavila je danas da se verila i da će se udati.

Izvor: B92

Petak, 21.04.2017.

13:05

Udaje se Ronda Rauzi
Foto: Getty images

Njen verenik je takođe MMA borac Trevis Braun, i on se takmiči u teškoj kategoriji. On je rekao da je zaprosio dok su stajali ispod vodopoda na odmoru na Novom Zelandu.

"Venčaćemo se. Ne znam kako se svadbla planira, ali će se desiti", rekla je 30-godišnja Rauzi za američke medije.

Rauzijeva je postala prva šampionka organizacije UFC 2012. godine, kada su uvedene ženske kategorije. Ova Amerikanka je osvojila broznanu medalju u džudou na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

U bantam kategoriji je imala šest uzastopnih odbrana titule, a onda je u novembru izgubila od Holi Holm, koja je nokautirala u drugoj rundi.

Ronda Rauzi je posle toga propustila skoro celu 2016. godinu, da bi 30. decembra izazvala aktuelnu šampionku Amandu Nunes. U tom meču je bila nokautirana posle samo 48 sekundi. Nekadašnja šampionka nije davala intervjue i izbegla je skoro sve obaveze promocije.

Ronda Rauzi se i posle meča nije oglašavala i nije rekla da li će se ponovo boriti. Predsednik UFC Dejna Vajt rekao je u februaru da misli da se Amerikanka neće vraćati u oktagon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: