Za ovakav prekid teniskog meča još niste čuli

Teniske mečeve su do sada prekidali skakavci, povrede tenisera, kiša, ali kladimo se da niste videli da je igrače ometalo glasno vođenje ljubavi.

Izvor: MLJ

Sreda, 19.04.2017.

11:50

Za ovakav prekid teniskog meča još niste čuli
YT screenshot

Upravo to se desilo na Sarasota Openu, na meču između Mičela Krugera i Fransisa Tiafoa

Na terenu se čulo glasno vođenje ljubavi iz obližnjeg kompleksa stanova. Komentator meča je isprva pretpostavio da je neko iz publike pustio snimak za odrasle na mobilnom telefonu. Između sobe iz koje je buka dopirala i teniskog terena, nalazi se malo jezero.

Tiafo je prilikom servisa čuo šta se dešava, nasmejao se, a pošto su se zvuci čuli i posle nekoliko servisa, teniser je glasno uzviknuo "Nemoguće da je toliko dobro!"

Njegov protivnik je potom uzeo jednu od loptica iz boksa i "lansirao" je u pravcu odakle se čula neželjena buka. Pojedini gledaoci iz publike su deci pokrivali uši, a čitava situacija je bila zanimljiva i linijskim sudijama.

Inače, Tiafo, 87. teniser na ATP listi, na kraju je savladao 95 pozicija slabije plasiranog zemljaka iz SAD sa 2:0 u setovima, 6:3, 6:2. Njegovom protivniku Mičelu Krugeru prekid je verovatno manje odgovarao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: